Ceđenje limuna svakako nije najteža stvar na svetu, ali je lepljivo, neuredno i često nezgodno ako vam treba samo mala količina soka, pa ostatak voćke završi u smeću.
Međutim, postoji super trik koji će vam omogućiti da limun iscedite a da ga ne sečete. Sve što vam treba je jedna čačkalica.
Pre svega, limun dobro izgnječite po ravnoj podlozi. Potom čačkalicom ili nekim sličnim oštrim predmetom napravite rupu na samom vrhu limuna.
Iscedite onoliko soka koliko vam je potrebno, a ostatak prosto vratite u frižider, piše radiosarajevo.ba.
Pročitajte još
Ljilja Blagojević podelila tajni recept majke Spasenije: Lepši sok od zove nećete napraviti
Sok od zove Ljilje Blagojević
04/05/2024
Saznajte višeDanas je Velika subota, a evo šta nikako ne bi trebalo da radite
Velika subota običaji
04/05/2024
Saznajte višeDanas farbamo jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte više