Danica Maksimović, Andrija Kuzmanović i Jelica Kovačević u komediji “Ovde”

Povezane vesti

U pripremi je dinamična, vesela i luckasta psihološka komedija “Ovde” u režiji Ivana Denica, u kojoj igraju Danica Maksimović, Andrija Kuzmanović i Jelica Kovačević.

Luda saga o prijateljstvu, usamljenosti, muško ženskoj dominaciji, muško ženskog pripadanja, neodlučnosti i emocijama.

U pripremi je dinamična, vesela i luckasta psihološka komedija “Ovde” u režiji Ivana Denica. Glavne uloge nose bogata vlasnica stana Pet koju igra Danica Maksimović i sluđeni bračni par Fil i Ket, koje igraju Andrija Kuzmanović i Jelica Kovačević.

Stanarka Lula je usamljena bogatašica koja svoj stan izdaje zarad osećaja pripadnosti i samim tim upada u život bračnog para Bobi i Nina praveći im još veći osećaj nesigurnosti i nelagode pripadanja instituciji braka. Da li će Bobi i Nina uspeti da se izbore sa svojim strahovima i da li će im Pet u tome pomoći ili ne, videćete na premijeri predstave 26. maja u SkC Obrenovcu gde će ova predstava započeti svoj život u produkciji iste institucije.

Scenografiju potpisuje Aleksandra Kovačević, a fotografiju Vukašin Ljuština.

“Ovde” Majkla Frejna je psihološka komedija koja se bavi izazovima i problemima sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi, Bobi i Nina su nesiguran par koji se apsolutno pribojava odluke i odgovornisti i uzme život u svoje ruke i da krene ka postojanju “MI” u ljubavnom odnosu. Tema je aktuelna i na komičan način prikazuje prilagođavanja dvoje ljudi na putu zajedničkog života. Da zaplet bude još komičniji tu je i komšiluk koji apsolutno ima uticaja na odnos i situacije u kojima će se naći ovaj bračni par.

 

 

 

hellomagazin.rsPrivatna arhiva

Ostale vesti iz rubrike