Vesti/ Nema komentara

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža: Avantura u prašumi (Video)

Objavljeno: 16.09.2012 u 13:35 časova

Princ Vilijam i njegova supruga vojvotkinja Ketrin nastavljaju turneju po Aziji. Juče su posetili prašumu u Borneu, a fotografi su ih u stopu pratili i snimili kraljevski par kako se penje uz stablo i hoda preko visećeg mosta.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža izgledali su poput akcionih heroja dok su se peli uz visoko stablo pomoću sajle. Proveli su deset minuta u vazduhu, a zatim su se zadivljeni vratili na zemlju.
- Ovo je bilo neverovatno iskustvo. Mogla bih da ostanem satima tamo gore, iako ima mnogo mrava - oduševljeno je prokomentarisala vojvotkinja.

Vojvotkinja od Kembridža je ovoga puta dizajnersku odeću zamenila udobnim pantalonama i košuljom, a u istom stilu bio je obučen i njen suprug.
Prilikom posete Borneu bračni par se nije samo zabavljao, već je i radio. U razgovoru sa malezijskim princem Tengku Adlinom, dotakli su se teme zaštite životne sredine i ugroženih vrsta, prenosi “Dejli Mejl”.


Par je posetio i lokalnu biološku laboratoriju gde su naučili zanimljive činjenice o životu orangutana.

Izvor: Blic


Pročitajte i ovo:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.