Vesti/ Nema komentara

Sonja Vuksanović: Supruga Ace Lukasa izazvala udes

Objavljeno: 30.10.2013 u 17:20 časova

20130319_211057

Žena Ace Lukasa, Sonja, udarila je automobilom marke audi tri parkirana vozila i napravila veliku materijalnu štetu. Do sudara je došlo blizu njihovog stana u Bulevaru Oslobođenja, tačnije sto metara od ulaza u kojem stanuje. Povređenih nema. Navodi se da je Sonja izgubila kontrolu nad vozilom, jer se navodno, sagla da podigne telefon koji je ispao u kolima.
Vlasnici oštećenih automobila su izašli napolje, ali je Lukasova žena otišla sa lica mesta, a “zamenio” ju je pevačev telohranitelj.
Ubrzo je stigla policija i napravila zapisnik. Dva automobila su baš izudarana, dok je treći nešto manje oštećen. Sonja se potom vratila, da bi “duvala” i da bi joj se proverio nivo alkohola i navodno je pokazao nula promila.
Posle sudara, Lukasova žena je otputovala u Beč, gde se Lukas trenutno nalazi. Za “Blic”, pevač je rekao da se ništa strašno nije dogodilo.
- Sonja je došla odmah posle udesa. Evo je, pored mene je. Dobro, desilo se, ali ništa strašno - kaže on.

Izvor: Blic


Pročitajte i ovo:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.