Vanesa Markez: Džordž Kluni je predator, on je pomogao da me stave na crnu listu Holivuda! (video)

Povezane vesti

Glumica poznata iz serije “Urgentni centar”, Vanesa Markez, u jeku afere oko Harvija Vajnstina odlučila je da otkrije da je prošla kroz sličnu priču, ali i da je za njenu ne baš uspešnu karijeru i manjak uloga, kriv Džordž Kluni koji je po njenim tvrdnjama zajedno sa producentima učinio sve da ona nikada ne napravi karijeru, i da je zbog njega stavljena na crnu listu.

– Objasnili su mi da žene koje ne pristaju na “igru” gube karijeru, a Džordž Kluni im je pomogao da me stave na crnu listu Holivuda, zajedno sa producentom i režiserom. Ne zvaravajte se i on je predator! – optužila je Vanesa Markez pozantog glumca.

Vanesa je inače i teško obolela kako piše TheSun, te ne želi da prvi nikakakvu pres konferenciju, već samo želi da svet čuje i njenu priču.

Kluni je ubrzo odgovorio na Vanesine optužbe:

– Nisam imao pojma da se Vanesa nalazi na “crnoj listi”. Nisam bio ni scenarista, ni producent, a ni režiser te serije. Nisam imao apsolutno nikakve veze sa kastingom. Bio sam glumac, samo običan glumac! Ako je rekla da sam imao bilo kakvog udela u odlukama koje se tiču njene karijere, lagala je! Činjenice su da nisam ni na koji način mogao da utičem na njenu karijeru, a pored toga, tako nešto ne bih nikada ni poželeo da uradim – rekao je Kluni.

 

Ostale vesti iz rubrike