Strasna priča Frenka Sinatre i Ave Gardner: Ona je varala njega, on nju, a voleli su se više od svega

Povezane vesti

Frenk Sinatra nikad nije bio preterano veran svojoj ženi Nensi s kojom je imao troje dece, ali nikad nije ni pomišljao da je ostavi zbog neke od svojih ljubavnica. Sve dok se nije pojavila ljubav njegovog života, ženska verzija njega, prekrasna Ava Gardner.

Ava i Sinatra upoznali su se kad je ona imala samo 18 godina i tek je počinjala svoju karijeru. Tada je bila u braku s Mikijem Runijem, a iako je Sinatra već tad pomislio da je jedna od najlepših žena koje je ikada video, ipak je bila premlada za njega pa nije ni pomišljao da bi njih dvoje ikada mogli da budu zajedno. Ali, skoro šest godina kasnije, posle njenog razvoda od Runija i njenog drugog muža Artija Šoa, ponovo su se sreli na jednoj zabavi.

– Znala sam da je oženjen i, zaista, oženjeni muškarci nisu se dobro kotirali na mojoj lestvici, ali bio je zgodan, šarmantan i očigledno očaran sa mnom – kasnije je rekla. Te večeri otišli su i na piće, a kasnije završili u njegovoj sobi. Kruže priče da, iako s drugim muškarcima nije oklevala, Ava Gardner te večeri nije popustila pred Frenkom Sinatrom. Odvezao ju je kući, a njihova romansa tek je počinjala.

 

Prošlo je nekoliko meseci dok su se opet videli, ali njihova međusobna očaranost nije nestala.

– Oboje smo bili ljubomorni, impulsivni. Kad izgubim živce, gotovo je. Takav je i on – rekla je o njihovoj vezi Ava.

Ava mu na početku nije verovala da će zbog nje ostaviti ženu, ali on je to zaista učinio. Navodno ju je doveo pred Nensi kako bi se sama uverila da je zaista tražio razvod braka.

Obožavali su zabave, alkohol, cigarete i muziku. Mrzeli su samoću, obožavali seks i oboje su se nenormalno bojali smrti. Bili su potpuno isti. Venčali su se 1951. godine, njoj je bilo 28 godina, a njemu 35.

 

Iako je bila luda za Frenkom, znalo se da ga vara. Pogotovo kad bi zbog posla morala da putuje.

– Ava je mrzela samoću, nije mogla da bude sama. Stalno je tražila nekog da joj pravi društvo – ispričao je jedan od članova filmskog seta koji je radio s njom. Navodno je bila sa rediteljima, ali i tehničarima i ostalim članovima seta. Bilo joj je bitno samo da ne ostane sama.

 

– Imala je problema s vezivanjem. Kad bi se neki muškarac zaljubio u nju, ona bi mu kratko uzvraćala osećaje, a zatim bi počela da ga muči – otkrio je jedan njen poznanik.

 

Frenk je stalno bio u strahu da će je izgubiti, smetali su mu muškarci sa kojima je bila pre njega i stalno se bojao muškaraca sa kojima je radila.

– Bacali su stvari jedno drugom kroz prozor, vrištali jedno na drugo, sve zbog ljubomore – ispričali su kasnije njihovi poznanici.

Međutim, sličan je bio i on. Njegovi prijatelji tvrdili su da nije mogao da zaspi ako nije imao ženu pored sebe u krevetu.

 

Ali, to nije bio razlog njihovog prekida, već njihove karijere. Ava je bila na vrhuncu slave, dok je Sinatra postajao još posesivniji i još ljubomorniji. Ipak, njihovi poznanici tvrde da je on bio taj koji je više ulagao u njihovu vezu.

– Ona je bila sebična, gledala je samo sebe, a on je mnogo ulagao u taj brak – tvrde.

Ava je bila ta koja je odlučila da je vreme za razvod. Navodno je rekla da više ne može da je seksualno zadovolji. On je bio očajan, pokušao je da preseče vene da bi je vratio, ali ona nije reagovala. Nije ga čak ni posetila u bolnici.

 

Ipak, nakon razvoda 1957. godine rekla je:

– Nikad nisam bila srećnija nego u braku s Frenkom. Da se ponovo udajem, udala bih se samo za njega. Da sam htela da ga delim sa drugim ženama, bili bismo srećni – piše Daily Mail.

I posle razvoda čuli su se redovno. Ava je umrla 1990. godine, a Frenk osam godina kasnije. Njegova ćerka Tina kasnije je otkrila da on nikad nije preboleo njenu smrt.

 

Ostale vesti iz rubrike