Serena Vilijams objavila prvu fotografiju ćerke: Imali smo malih problema, ali sada je sve dobro

Povezane vesti

Serena Vilijams je podelila sa fanovima video u kojem je po prvi put pokazala svoju ćerku, a video dokumentuje njenu trudnoću u celosti.

Ona je prvi post na društvenim mrežama objavila gotovo dve nedelje po rođenju ćerke, prvog septembra, postavivši na Instagram fotografiju uz koju je poručila: – Upoznajte Aleksis Olimpiju Ohanian, Junior baš kao i njen tata – naglasivši da su njih dve morele da provedu šest dana u bolnici zbog izvesnih komplikacija.

Veče pre objave fotografije sa Aleksis, Serena je postavila fotografiju sa svojim suprugom uz poruku koja je bila tizer za post sa bebom: “Jeste li spremni?” – upitala je ona.

… but are you ready?

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана

Video kojim sve svoje fanove vodi kroz svoju trudnoću do rođenja malene Aleksis, nakon objašnjenja da je bilo izvesnih kompilkacia, završava se njenim rečima:’Pogledajte šta smo dobili! Devojčicu!’

Serena nije zalazila u detalje i objašnjenja komplikacija koje su nju i bebu zadržale u bolnici šest dana. A Aleksis je rođena sa lepom i normalnom težinom, kao i sva novorođenčad.

Ostale vesti iz rubrike