Sara Polson: Apsolutno sam zaljubljena i moja ljubav je Holand Tejlor


U martu 2016. godine Holivudom se brzinom svetlosti proširila vest o ljubavi dveju poznatih glumica, ali istopolna veza nije bilo ono što je ljude ostavilo u čudu.

Radi se o glumicama, 42-godišnjoj Sari Polson i 74 godišnjoj Holand Tejlor koja je najpoznatija po ulozi Čarlijeve mame u hit seriji “Dva i po muškarca”.

– Da je moje životne odluke određivalo mišljenje društva, osećala bih se jako loše, a to nikako nisam htela. Mogu vam reći da sam apsolutno zaljubljena i da je moja ljubav Holand Tejlor – otvoreno je rekla lepa Sara, koja je Čarlijevu “mamu” upoznala još pre 10 godina, kada je bila u vezi sa Čeri Džons.

A post shared by SP & HT Tweets (@hollahtweets) on

– Mislim da je ona najlepša žena koju sam ikada videla. Ima nešto u tome kada ste u vezi sa osobom starijom od sebe. Drugačije cenite zajedničko vreme, na mnoge stvari gledate drugačije i više vam znače.

S druge strane, Holand je priznala kako se godinama borila s depresijom i kako ju je Sara spasila.

A post shared by Sarah Paulson✨ (@paulsiebabe) on

A da ljubav cveta, bez obzira na veliku razliku u godinama, glumice su pokazale juče u Filadelfiji kojom su prošetale držeći se za ruke i s velikim osmesima na licima.

A post shared by SP & HT Tweets (@hollahtweets) on

Iako su priznale da razmišljaju o vjenčanju, Holland je otkrila kako ne želi da njezina seksualnost postane politički čin.

Ostale vesti iz rubrike