Prva ćerka Amerike izbliza: Veče u domu Ivanke Tramp (foto)

Povezane vesti

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa Ivanka Tramp otvorila je dušu  u intervjuu za magazin Us Weekly  i ispričala sa kojim se sve izazovima susreće kao majka, supruga i uspešna poslovna žena.

Kako bi stigla da pozavršava sve obaveze iz gustog poslovnog rasporeda Ivanka je budna već u pet sati. Dok deca ne ustanu ona obavi dobar deo posla, a uveče nastavlja druženje sa svojim mališanima.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

–Kada napokon stignem kući umorna, provirim u njihovu sobu i vidim njih troje zdrave, ljupke i uspavane, osećam se blagosloveno, otkrila je Ivanka i dodala. –Trudim se da svako veče provedem sa decom, a kada oni zaspe, vratim se natrag na posao.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Koliko god obaveza da ima, vikendi su razervisani isključivo za porodicu. Ona i njen suprug Džared Kušner petkom uveče gase mobilne telefone i uživaju u druženju sa njihovo troje dece.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Ivanka često momente iz privatnog života deli sa znatiželjnim pratiocima na društvenim mrežama, a jedan simpatičan trenutak nasmejao je sve.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Naime, lepa Ivanka je pozirala u elegatnoj crvenoj haljini ali Arabela (6), Džozef (4) i Teodor (2) su rešili da miniraju ovu maminu fotografiju. Pogledajte kako je to izgledalo!

Ostale vesti iz rubrike