Pojavio se snimak saobraćajne nesreće: Džordž Kluni je zaista imao mnogo sreće (video)

Povezane vesti

Snimak do kojeg su došli italijanski mediji pokazuje da nesreća nije bila ni malo bezazlena. A evo kako je reagovao vozač automobila kada je Kluni skinuo kacigu s glave…

Glumac Džordž Kluni nakon saobraćajne nesreće na Sardiniji otišao je privatnim avionom sa suprugom, Amal i blizancima Aleksanderom i Elom kući u London, piše britanski Daily Mail.

Kluni se u utorak, dok je vozio motor, sudario s automobilom u kojem je bio Antonelo Viljino (65). Glumac je ulazeći u avion morao da se drži za rukohvat jer ima problema s jednim kolenom.

– Sve se dogodilo u trenutku. U šoku sam – ispričao je vodoinstalater Antonelo Viljino za italijanske novine “Corriere dela Sera”. Italijan se požalio da ništa nije video jer mu je sunce blještalo u oči.

– Samo sam malo prešao preko bele linije. Prepoznao sam Džordža Klunija kada je skinuo kacigu s glave. Pokušao sam da ostanem miran, ali zabrinuo sam se da je jako povređen. Nisam nikad mogao ni da zamislim da ću da se sudarim sa Klunijem – ispričao je Viljino.

 

Glumac je u sudaru poleteo prema šoferšajbni koja se razbila, a zatim je pao na asfalt i pokušao da se pomeri. Viljino mu je brzo priskočio u pomoć.

– Kluni je vikao i činilo se kao da ne može da pomera noge – ispričao je svedok nesreće Đani Viskiano. Kluni je nakon nesreće završio u bolnici “Ivan Pavle II” u gradu Olbia, a zadobio je modrice na rukama i nogama kao i povredu čašice. Lekari su glumca pregledali i pustili kući.

– Oporavlja se kod kuće u društvu porodice i dobro je – rekao je Klunijev portparol. Iako glumac nije slomio ni jednu kost, moraće da ide na fizioterapiju za svoje koleno. Džordž i njegova supruga, advokatica Amal, zajedno s jednogodišnjim blizancima bili su na Sardiniji gde je on završavao snimanje serije “Kvake 22”.

hellomagazin.rsDailyMail/24sata.hrGuliver/Getty

Ostale vesti iz rubrike