Ona je Eletra Miura Lamborgini, naslednica zlatnog automobilskog carstva

Povezane vesti

Naslednica carstva Lamborgini, Eletra Miura Lamborgini, unuka je Ferućija Lamborginija, vlasnika istoimenog automobilskog carstva, koja je od sebe napravila televizijsku zvezdu s milionima obožavaoca koji je prate na društvenim mrežama.

S obzirom na nasledstvo, imala je vremena da izgradi karijeru golišavim fotografijama, jer joj se nije žurilo da traži ‘pravi posao’, a jedna od karakteristika po kojoj je prepoznaju je i što je delove tela istetovirala leopard uzorkom.

Seksi Eletra gotovo svakodnevno pokazuje svoj luksuzni način života i obline koje je prošle godine dodatno proslavila u Plejboju. Ali, našlo se i nekoliko neobrađenih fotografija, koje su otkrile da je i ona jedna ‘sasvim obična žena’.

Eletra se kao i mnoge druge očigledo muči s malo celulita, ali to na Instagramu uvek sakrije. Fotografi su je snimili na plaži u Majamiju gde je bila s prijateljima.

Zbog toga što se na fotografijama vidi kako izgleda bez fotošopiranja, neki strani mediji su je kritikovali jer tvrde da čitavo vreme šalje lošu poruku devojkama i ženama.

Ostale vesti iz rubrike