Nikol Kidman otkrila zanimljivu tajnu: Bila sam verena za Lenija Kravica!

Povezane vesti

Mini serija koja se prikazuje na HBO, “Big Little Lies” je prepuna zamršenih i intrigantnih veza, ali postoji i jedna slična priča koja i u relnom životu povezuje dvoje ljudi, a to su Nikol Kidman i Leni Kravic!

Nikol Kidman je otkrila da je bila verena za oca njene partnerke iz serije, Zoe Kravic, sa kojim se zabavljala 2003. godine.

– Dakle, poznajem Zoe jer sam bila verena za njenog oca. Sve ostaje u porodici – rekla je lepa oskarovka za NET-A-PORTER magazin Edit – Volim Lenija, on je divan čovek.

Tračevi oko veridbe krenuli su početkom dvehiljaditih, kada se Nikol razvela od Toma Kruza, a sada je Nikol potvrdila da je nakon Toma i pre njenog sadašnjeg muža Kita Urbana, postojao i Leni i da je bila verena za njega.

– Jednostavno nije išlo – rekla je za Vanity Fair 2007. o svojoj tajnoj veridbi, ne otkrivajući ime tajanstvenog verenika –  Nisam bila spremna, a ni  on nije bio spreman.

Bez obzira na sve, bivši par je ostao u prijateljskim odnosima. Kidman i Urban, koji su se venčalii 2006. godine, sreli su se sa Lenijem na dodeli CMT muzičkih nagrada krajem prošle godine. Svi su se međusobno izgrlili, a onda pozirali za grupnu fotografiju.

Iako je ponovno druženje sa Zoi u Nikol izazvalo lepe emocije, snimanje serije Big Little Lies, na nju je ostavilo traumatične posledice.

– Baš sam bila istraumatizovana posle snimanja jer smo nasilne scene snimali i ponavljali više puta. Bila sam emotivno i fizički preopterećena. Vratila bih se kući i tražila od Kita samo da me čvrsto zagrli, da se osećam sigurno. Mislim da je sve delovalo na moju psihu na način koji nisam shvatala – objasnila je Nikol.

 

Ostale vesti iz rubrike