I nakon 17 dana od smrti, Džordž Majkl još uvek nije sahranjen?

Povezane vesti

Kirjakos Panajotu, otac preminulog Džordža Majkla, koji je već organizovao sahranu, očajan je, jer policija ne želi da preda telo dok toksikološki nalazi ne budu gotovi, što se kosi sa njihovom grkokatoličkom verom, koja nalaže da telo mora biti kremirano najkasnije sedam dana posle smrti, pišu britanski mediji.

Sahrana bi najranije mogla da bude organizovana krajem januara, a mogla bi i da se prolongira do februara.

Telo Džordža Majkla nalazi se na patologiji. Prvi nalazi nisu pokazali tačan uzrok smrti, te je policija zatražila da se urade dodatne toksikološke analize i sve dok to ne bude gotovo, policija ne želi da preda telo pevača. Ove analize mogle bi da potraju i nekoliko nedelja.

Poslednja želja: Džordž Majkl biće sahranjen kraj svoje majke

Pored toga, slučaj je preuzela i kriminalistička policija. Sumnja se da se Majkl predozirao, a fotografima koji su se našli u blizini njegovog doma naređeno je da policiji predaju sve snimke kako bi se tačno utvrdilo ko je bio u pevačevoj kući. Iako nije zvanično osumnjičen, pod istragom je i Fadi Favaz, pevačev partner koji je i pronašao njegovo telo.

Džordž Majkl: Superzvezda koja se nikada nije osećala prijatno u toj ulozi

Inače, da sve bude još šokantnije, ovih dana je Pirs Morgan, jedan od urednika Dejli mejla, u svojoj novoj kolumni otkrio je da je da je Džordž tokom jedne privatne večere u Londonu imao “napad” iskrenosti, gde je otkrio da je imao preko 500 ljubavnika za 7 godina, kao i da ga je ucenjivao francuski žigolo, ali i da je jedina žena sa kojom je želeo da ima seks, bila neprevaziđena Elizabet Tejlor.

Ostale vesti iz rubrike