Mira Sorvino: Izgubila sam mnogo prilika u velikim filmovima zbog svojih čvrstih stavova

Povezane vesti

Mira Sorvino koja danas ima 50 godina kaže da ju je kao 16-godišnjakinju zlostavljao reditelj tokom jedne audicije za film i da je ona sve to prijavila holivuskoj organizaciji za međunarodne medije, prenosi “Daily Mail”.

Ime reditelja nije htela javno da objavi, ali je objasnila da joj je karijera već na početku uništena jer nije želela da spava sa “glavnim ljudima”.

– Hteo je da me zastraši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim –
rekla je Sorvino.


Ta audicija bila joj je jedna od prvih u glumačkoj karijeri.

Oskarovka je, kako kaže, izgubila puno prilika u velikim filmovima zbog čvrstih stavova. Također, rekla je i da ju je i tokom kasnijih audicija seksualno uznemiravao veliki redatelj koji je dobio nekoliko Oscara. Mira mu je jasno rekla da ne želi da ima odnos sa njim, prenosi Blic.

– Oh, mislila sam da je ovo legitiman sastanak. Da je ovo stvarno i da ste me pozvali ovde jer ste mislili da sam talentovana ili da imam nešto što je dobro za ulogu, a ne da vidite hoću li imati aferu s vama – rekla je Sorvino i zbog te izjave je sigurna da nije dobila ulogu.

Mira Sorvino se inače nalazi na listi žena koje su Harvija Vajnstina optužile za seksualno uznemiravanje.

Ostale vesti iz rubrike