Met Dejmon: Džordž Kluni je “tata – matorac”, ima već 55 godina! (video)

Povezane vesti

Rekli bismo da nema ništa gore nego kada te jedan od najboljih prijatelja proziva ispred milionskog auditorijuma, ali kada je su u pitanju Met Dejmon i Džordž Kluni, posebno u šou programu kod direktne i provokativne Elen Dedženeris, onda ipak postoji i nešto “gore”…

Neodoljivi Džodž Kluni ima 55 godina i po prvi put će postati tata ovog leta, a Met Dejmon je kao pravi prijatelj, otkrio kako se on nosi sa tim i kako se njih dvojica šale na račun očinstva u poznim godinama.

Met Dejmon ima 46 godina i otac je četvoro dece, a Elen je na samom početku razgovora spremno izbacila u prvi plan baš tu činjenicu:

– Ti imaš ćerku koja ide na koledž, a on tek sada zasniva porodicu?

Met je “zagrizao mamac” i odgovorio:

– Zaista je zanimljivo. On ima grupu zaista divnih prijatelja. Zajedno smo već 30 godina i zaista je to sjajna grupa momaka – započeo je Met objasnivši da je ta “grupa” sastavljena od svih njih koji su snimali i radili zajedno film “Ocean’s 11” i da je Džordžu zaista teško jer postaje “matori tata”.

Met Dejmon oduševljen: Kada mi je Džordž rekao da je Amal trudna, krenule su mi suze!

– Deca svih tih drugara su ili već na koledžu ili su već počeli svoj samostalni život, a Džordž tek sada počinje, pa je vrlo zabavno. Mislim da se svi dobro zabavljaju s njim.

Met je takođe otkrio da je Džordž došao kod njega po savet pre nego što blizanci dođu na svet.

– Rekao mi je: ‘Dakle, ti imaš četvoro”, a ja sm mu na to odgovorio: ‘Jeste, ali ne odjedno. Mi smo pravili jedno po jedno. Nemam pojma kako bilo kome uspeva da dobije blizance. O te neprospavane noći… A zamisli sa dvoje dece odjednom! Nema šanse!” – otkrio je Met kroz smeh i dodao: – Videćemo kako će on da prođe!

 

Ostale vesti iz rubrike