Melanija Tramp na prijemu kod kraljice Elizabete: Prva dama zna šta se oblači za susret sa vladarkom

Prva dama Amerike izabrala je prilično elegantnu kombinaciju za dolazak u zamak Vindzor, gde se zajedno sa suprugom, susrela sa kraljicom Elizabetom.

Bez obzira na velike vrućine koje su trenutno u engleskoj, Melanija je rešila da u potpunosti ispoštuje kraljevski protokol i za susret sa kraljicom obuče sako sa dugim rukavima i suknju srednje dužine u istoj boji. Za razliku od haljine koju je nosila ranije danas, a koju potpisuje Viktorija Bekam, sada se odlučila za francuski brend Kristijan Dior.

Kosa joj je takođe, shodno kraljevskom protokolu bila pokupljena u urednu visoku punđu. Što se tiče obuće, ostala je verna svom omiljenom modelu cipela i brendu Kristijan Louboutin.

Melanija je očigledno dobro proučila pravila oblačenja, budući da je i sama veliki fan kraljice Elizabete. Jedino što bi moglo da joj se zameri jesu gole noge, s obzirom da je poznato da članice kraljevske porodice uvek moraju da nose čarape kada su im noge otkrivene. A da li treba i da spomenemo da je bledo roze najčešći izbor boje Megan Markl što bi značilo da je i kraljica sigurno odobrava?

Ostale vesti iz rubrike