Leo Mesi je Antonelu upoznao u detinjstvu i od tada nije voleo ni jednu drugu

Povezane vesti

Žene fudbalera uvek su vruća tema medija i tračeva, a pogotovo kada fudbalske strasti dostižu vrhunac. Oči mnoštva medija i obožavaoca najslavnijih svetskih fudbalera ovih dana su uprte i u njihove devojke i žene, a fudbaleri ne kriju da su im one najveća podrška u karijeri.

Leo Mesi, jedan od najboljih fudbalera na svetu, žensku podršku ima od detinjstva. Svoju suprugu Antonelu Rokuco upoznao je kada su imali samo pet godina, a navodno su počeli da se zabavljaju u srednjoj školi. Neki izvori tvrde da je Leo s devet godina hteo da mu ona postane žena, pa joj je često pisao ljubavna pisma. Za razliku od ostalih fudbalera, Mesi nikad nije bio zavodnik i nije menjao devojke, a Antonela je prva i jedina žena u njegovom životu.

Felices Pascuas🐣🐣🐣

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Mesi je svoju Antonelu svetu predstavio 2008. godine i svi su se pitali ko je žena koju voli najtalentovaniji fudbaler Barselone.

Antonela Rokuco studirala je stomatologiju, od koje je odustala da bi upisala studije komunikologije. Ni to joj nije išlo, pa se najzad odlučila za karijeru manekenke. Ipak, ne voli medije i stalno odbija intervjue. Nije aktivna na Fejsbuku i Tviteru, a na Instagramu povremeno objavljuje fotografije s mužem i sinovima.

❤️❤️❤️ @leomessi #thiaguimatu ⚽️⚽️#ciro😴😴

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Mesi i Antonela dobili su prvog sina Tiaga 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. Par je ove godine dobio i trećeg sina Ćiru, a fanovi Barselone i argentinske reprezentacije su presrećni zbog malih Mesija koji bi mogli da pođu tatinim stopama.

Siempre Juntos y con Vos mas que nunca❤️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Leo i Antonela venčali su se prošle godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspeli su da zadrže daleko od očiju javnosti.

Recuerdos❤️❤️❤️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Con el mejor bailarin😉😉💃🏿🕺🏼 @leomessi #recuerdos❤

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Ostale vesti iz rubrike