Kim Katral: Sofija Vergara može da me zameni, dosta mi je Samante Džons

Povezane vesti

Glumica Kim Katral tvrdi da ne zaustavlja snimanje filma koje je trebalo da počne prošle godine u septembru. Katral želi da radi stvari koje je usrećuju, a ističe da uloga Samante Džons nije jedna od njih.

– Ona je jedna od mnogih fantastičnih glumica koja bi mogla da stvori lik Samante Džons na svoj način – komentarisala je glumica Kim Katral (61) svoju koleginicu Sofiju Vergaru (45). Kaže da ne treba nju da doživljavaju kao ‘kočnicu’ trećem nastavku filma ‘Seks i grada’ i da je moguće da je zamene.

Glumica je dala svoj predlog pošto je Sara Džesika Parker (52) gostovala u emisiji voditeljke Elen Dedženeris (59) gde se našalila kako su ona i producenti u razdoblju tugovanja zbog Kimine odluke.

– Kad završimo sa plakanjem, mogli bi tebe Elen da uzmemo u obzir kao Samantu – predložila je Parker i dodala je da je scenario gotov, predivan, dirljiv i smešan, ali je budućnost projekta i dalje nejasna.

 

Njena ideja se svidela voditeljki koja je istakla da ima sve što je potrebno za ulogu stručnjaka za odnose s javnošću.

– Ja sam seksualna zver – rekla je Dedženeris. Fanovi filma i serije su podržali šaljivi predlog preko društvenih mreža, a Katral je podelila objavu u kojoj je pokazala da se slaže s tim. Ali je dodala kako je voditeljka Opra Vinfri (63) ipak njen broj jedan. Glumica se naljutila pošto su Parker i ostale koleginice iz ‘Seks i grada’ tvrdile da se snimanje neće nastaviti zbog njenih posebnih prohteva.

– Godinu dana govorim da neću da snimam nastavak, a sad odjednom glumim divu – ispričala je iznervirana Katral. Tvrdi da želi da iskusi nove stvari pre nego što joj vrijeme proleti i da nije ni u jednom trenutku tražila više novca kako bi igrala svoju ‘staru’ ulogu.

– Htela bih da radim na novim projektima. Neće me usrećiti ako opet igram Samantu – napomenula je glumica koja je jednom priznala da joj je serija ‘zamaglila’ životne prioritete, pa je tako zanemarila vezu s partnerom koja je joj, danas je toga svesna, trebala da bude na prvom mestu.

Za Marka Levinsona udala se 1998,. u vreme kada je serija o četiri prijateljice iz Njujorka bila svetski fenomen.

– Seks i grad uništio je moj brak – rekla je i dodala da odavno nije imala ljubavni susret pa se ‘ponekad oseća kao da živi zatrobljena u kuli’, piše 24sata.hr

Ostale vesti iz rubrike