Kendis Svonpul odgovorila na kritike: Nosila sam sina devet meseci, imam pravo na stomačić iako sam model!

Povezane vesti

Kada su je paparaci uhvatili na plaži samo 12 dana pošto je rodila svoje drugo dete, Viktorijinu anđelicu dočekali su bezobrazni komentari na koje nije mogla a da ne odgovori.

Dok je Kendis Svonpul (29) bezbrižno uživala na brazilskoj plaži sa sinom Anakom, paparaci su uspeli da “uhvate” nekoliko njenih fotografija samo par nedelja pošto je rodila svoje drugo dete – sina Arijela. Njene fotografije su uskoro objavljene u raznim medijima i na društvenim mrežama pa su izazvale komentare koji su iznenadili manekenku.

A post shared by Famosando (@sitefamosando) on

Iako je već navikla na kritike s obzirom da je godinama u manekenskoj industriji, Kendis je ostala šokirana pošto je pročitala da je mnogima zasmetala činjenica što joj stomak nije ravan i mišićav desetak dana nakon porođaja.

– Ovo sam ja samo 12 dana od porođaja. Standardi lepote su ovih dana jednostavno nemogući. Nije mi neprijatno da pokažem svoj postporođajni stomak. U stvari sam ponosna. Nosila sam svog sina devet meseci i mislim da imam pravo da imam stomačić iako sam model – napisala je dan nakon ružnih komentara i dodala kako žene ne bi trebale da se kriju zbog nerealnih standarda te ih je pozvala da budu podrška jedna drugoj, piše Gloria.hr

Ostale vesti iz rubrike