Kajli Minog: Sve više verujem da nikada neću imati dete

Povezane vesti

Iako je naprodavanija australijska zvezda i uspehe na poslovnom planu niže enslućenom brzinom, “džepna Venera”, Kajli Minog u privatnom životu nikada nije imala mnogo sreće. Sada je tek priznala koliko je bila slomljena kada je ostavio 19 godina mlađi verenik, britanski glumac Džošua Sas.

Kajli je Došuu izbacila ga iz svog londonskog stana jer su do nje došle glasine o njegovoj aferi sa španskom glumicom Martom Milans. S njom se glumac zbližio tokom snimanja serije “No Tomorrow” u Kanadi.

kajli-minog-dzosua-sas-getty

-Bila sam slomljena i samo sam htela da to sve prestane. Znala sam da treba da se oporavim… Moje fizičko zdravlje bilo je ugroženo i mislim da sam imala nervni slom, ispričala je u intervjuu za “The Sunday Times”.

Sa prijateljicom je odmah otišla na Tajland i tamo se malo povratila u normalu. Shvatila je da ne treba da mu oprosti, ni da mu se vrati iako je imala planove da se uda i sa njim osnuje porodicu. Umesto toga odlučila je da neće nikada rađati.

-Ne moguće je da se ne pitate kako bi to izgledalo, kada bih imala dete. Ali, iz ove perspektive sve više verujem da se to meni neće dogoditi, iskreno je rekla.

kajli-minog-getty

-Neposredno posle raskida mislila sam da više neću moći da verujem muškarcima, a s vremenom shvatite da život ide dalje. Volim da sam zaljubljena i ne gubim nadu. A da li će moja sledeća veza uspeti? Možda i neće, ali ću joj dati priliku, otkrila je za “The Sun”.

Iako je o svemu otvoreno progovorila, Kajli o Džošui nije izgovorila nijednu ružnu reč:

Ne bi bilo fer prema njemu, rekla je.

Kaji i on su bili u vezi od 2015. godine, a verili su se posle nekoliko meseci. Definitivan kraj usledio je posle tri zajedničke godine.

Ostale vesti iz rubrike