Juan Mekgregor zahvalio se i ljubavnici i bivšoj ženi, a jednoj se to uopšte nije dopalo

 

Povezane vesti

Osim po nagradama i raskošnim kreacijama, ovogodišnji “Zlatni globus” biće zapamćen i po govoru glumca Juana Mekregora u kome se, na neverovatan način, zahvalio i ženi i ljubavnici.

Juan je sa Francuskinjom Evom Mavrakis bio 22 godine u srećnom braku, iz koga imaju četiri ćerke: Anuk, Ester, Klaru i usvojenu Džamijan iz Mongolije. Oni se u tajnosti razveli u maju, odmah nakon što je slavni glumac priznao aferu sa Meri, koleginicom iz serije “Fargo”.

 

Škotski glumac Juan Mekregor osvojio je nagradu za najbolje glumca u mini-seriji “Fargo”. Posle velikog aplauza, zvezda kriminalističke serije je izašao na pozornicu i uputio zahvalnicu svojoj supruzi Evi Mavrakis:

-Želim da zahvalim Evi, koja je 22 godine bila uz mene, i uz našu decu.

 

U narednom trenutku je spomenuo i ljubavnicu Meri Elizabet Vinsted, zbog koje se razvodi sa Evom, ističući da ” nje nije bilo, on nikada ne bi ostvario toliki uspeh”.

Juan je otišao korak dalje, te je pored Eve i Mari spomenuo i svoju decu, četiri ćerke, što je posebno razljutilo njegove fanove koji su putem interneta komentarisali da je time javno ponizio suprugu i celokupnu porodicu.

Više se ne skrivaju: Juan Mekgregor i Meri Elizabet Vajnsted potvrdili vezu (foto)

Na društvenim mrežama se pokrenula prava diskusija, a na Tviteru su se pojavile fotografije i statusi u kome se javnost podsmevala njegovom govoru. Dok se još polemiše o ovom njegovom potezu, svi su želeli da čuju mišljenje Eve Mavraksis.

Ona je izbegavala medije, a kratak komentar na Juanov govor je jedino dala za “Dejli mejl”. -Ne, ne sviđa mi se njegov govor, kratko je kazala. Na pitanje novinara zašto, Eva je odsečno odgovorila:-Iz istih razlog zato što me to pitatate. Neću više ništa reći o tome.

Ostale vesti iz rubrike