Hilari Barton: Upoznajte Džordž Virdžiniju Morgan, porodio me njen tata (video)

Povezane vesti

Hilari Barton (36) i Džefri Din Morgan (52), koji su svetsku slavu stekli ulogama u seriji Uvod u anatomiju, venčali su se 2009. godine, a već sledeće dobili svoje prvo dete – sina Augusta.

Međutim, onda je usledila borba da se ponovo ostvare u ulozi roditelja. Kako su pisali američki mediji, glumica je imala zdravstvene poteškoće koje su Džefriju i Hilari otežavali da ponovo prošire porodicu. Zbog toga su u septembru prošle godine njihovi fanovi bili oduševljeni vestima da će oni uskoro dobiti drugo dete!

Pre nekoliko dana, čuli smo još lepših vesti. Hilari je, naime, na društvenoj mreži Instagram otkrila da se porodila i podelila fotografiju njihove druge bebe, dodavši da je najvažniju ulogu u porođaju imao njen slavni suprug!

“Upoznajte Džordž Virdžiniju Morgan”, napisala je glumica. “Rođena je 16. februara, a porodio me je njen tata. Jako je volimo.”

Glumica je nedavno istakla da je njena borba za drugo dete trajala pet godina.

– Prvi put nam je trebalo godinu i po dana da zatrudnim. Iznenadila sam ga za Božić. Plakali smo, slavili, smišljali imena. I na kraju smo izgubili to dete. Nakon toga isto se ponovilo još nekoliko puta. Bili smo slomljeni, još uvek smo. I svako jutro ovih pet godina koliko smo pokušavali bila sam ogorčena. Plakala sam od ljubomore – ispričala je glumica za USA Today.

Ovog puta, Hilari i Džefri toliko su se uplašili hoće li sve poći kako treba da nije održala tradicionalnu žurku bejbi šauer, koja se pravi pri kraju trudnoće.

– Sada kada je stigla, po ceo dan gledam u nju. Gledam je u tatinim rukama i ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Ona vrišti, a ja se smejem jer je tako živahna. Sada kada svi znaju da je tu, ne želim da njeno rođenje natera bilo koju ženu da zaplače ili oseti zavist – istakla je srećna mama.

A za one koji su zaboravili ko je Hilari u “Uvodu u anatomiju”, evo malog podsećanja:

Ostale vesti iz rubrike