Gvinet Paltrou napravila vereničku žurku za 400 zvanica, da li je ovo “maskirano” venčanje? (video)

Povezane vesti

Slavna glumica Gvinet Paltrou (45) i njen dečko Bred Falčuk (47) priredili su ludu ‘vereničku’ zabavu za čak 400 zvanica, a neki veruju da se radilo zapravo o njihovom – tajnom venčanju, pišu američki mediji.

Par je iznajmio poznato pozorište u Los Anđelesu ‘Los Angeles Theatre’, a njihovi gosti bili su uz porodicu i prijatelje, neki od najvećih ‘faca’ iz sveta filma: od reditelja Stivena Spilberga, do njenih koleginica koje su mahom pristigle u svečanim toaletama: Kejt Hadson, Kameron Dijaz, Džulije Roberts, Liv Tajler, Riz Viterspun, Demi Mur

Bila je tu i Gvinetina slavna majka Blajt Dener (75) koja je u rukama nosila navlaku za odeću s natpisom Monique Lhuillier bridal, što je medije nagnalo da pomisle kako je unutra bila skrivena venčanica.

Ali, Gvinet je na ‘zabavu’ umesto u beloj venčanici stigla u bordo haljini, te time sugerisala kako nije reč o venčanju. Na levoj ruci je imala verenički prsten s velikim plavim kamenom, a u pozorište je ušla sama – bez svog budućeg supruga, koji je pristigao ubrzo nakon nje u belom svečanom sakou.

#gwynethpaltrow in #giambattistavalli 👍🏼or👎🏼?

Објава коју дели The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) дана

Page Six, New York Post, kao i PopSugar, spekulišu kako je ovo zapravo bilo ‘zamaskirano’ venčanje, ali Gvinet i Bred još nisu ništa komentarisali.

Sama zabava nije bila tajna, ispred pozorišta bili su postavljeni veliki reklamni panoi: ‘GP voli BF’ s jedne i ‘BF voli GP’ s druge strane.

Ostale vesti iz rubrike