Fanovi su uvereni da Bijonse čeka četvrto dete (video)

Povezane vesti

Fanovi pevačice Bijonse (36) su ‘poludeli od oduševljenja’ pošto su primetili da je pevačica na zadnjem koncertu imala zaobljeni stomačić. Obožavaoci su uvereni da je Bijonse trudna s četvrtim detetom, piše Metro.

Izvor je navodno potvrdio ovu priču za američki časopis Star i rekao da je pevačica šokirana što je trudna tako brzo posle rođenja blizanaca, ali i presrećna. Čini se kako su fanovi uvereni da Bijonse namerno bira kostime kojima prikriva stomak kako bi što duže trudnoća ostala tajna.

 

Na koncertu u Velikoj Britaniji, Bijonce je obukla dugu tuniku ispod koje se nazirao zaobljeni stomak.

Pevačica je prošle godine u februaru najavila da je trudna s blizancima. Srećnu vest je objavila na društvenoj mreži pa sada svi prate njene profile na društvenim mrežama i s nestrpljenjem iščekuju službenu potvrdu nove trudnoće.

Bijonse i Džej Zi imaju troje dece, ćerku Blu Ajvi (6) i jednogodišnje blizance Rumi i Sira. Za njih su unajmili ‘celu vojsku’ dadilja. Svakog blizanca čuvaju po tri dadilje koje rade u smenama od osam sati dok starija ćerka Blu Ajvi ima dve dadilje. Sve dadilje su smeštene u vili u Kaliforniji i svaka ima platu sto hiljada dolara godišnje.

 

Slavni bračni par je trenutno na zajedničkoj turneji pod nazivom ‘On The Run II’. Nastupaju po Evropi, a nedavno se pojavila informacija da su im koncertne dvorane poluprazne zbog skupih karata pa mnoge i podele.

 

Na jednom od koncerata, Bijonse i Džej-Zi su se pohvalili da su obnovili bračne zavete povodom desete godišnjice braka.

Ostale vesti iz rubrike