Džastin Hartli o seksualnom uznemiravanju: Da sam ja to uradio završio bih u zatvoru! (video)

Povezane vesti

Džastin Hartli (47) večerao je s prijateljima u čikaškom restoranu kad mu je prišla nepoznata žena i nasrnula na njega. Pokušao je, kako tvrdi, da se odmakne i molio je da se udalji te da poštuje njegov privatni prostor, ali obožavateljka je bila uporna.

– Nikada nisam video tu ženu. Ne poznajem je. Prepoznala me je i počela da vrišti. Poludela je. Nakon što je dotrčala do mene počela je da me ljubi – ispričao je šokirani glumac, a prenosi People.

Džejson sa svojom ćerkom Belom

– Rekao sam joj da ne može samo tako da prilazi nepoznatim ljudima i stavlja im svoje usne na lice. Da sam ja to učinio njoj završio bih u zatvoru. Molio sam je da ne radi to – nastavio je Džastin svoju priču i dodao:

– Upozorio sam je da nikada više to ne uradi.

Nepoznatoj obožavateljki je, tvrdi glumac, bilo izrazito neprijatno posle njihovog ‘razgovora’ pa se povukla. Ipak, očito nije shvatila poruku, kaže Hartli, pa se kasnije ponovo vratila do glumčevog stola i zatražila zajedničku fotografiju.

– Odbio sam je. Inače nemam problema s time, ali nisam želeo da se fotografišem pošto me ta ista žena seksualno napastvovala – istakao je. Žena ga je na to izvređala i otišla.

Ostale vesti iz rubrike