Džastin Biber potvrdio veridbu: Hejli, ti si ljubav mog života i želim da ga provedem samo s tobom

Povezane vesti

Planetu je zatresla vest da je pevač Džastin Biber verio manekenku Hejli Boldvin. Vest je na Tviteru prvi potvrdio otac manekenke, glumac Stiven Boldvin, ali je ubrzo obrisao post. Međutim, sada je stigla potvrda i od samog Džastina.


-Želeo sam da sačekam neko vreme i da ništa ne pričam, ali kako vesti brzo putuju svetom…Hejli, jako sam zaljubljen u tebe! Jako želim da upoznam svaki deo tebe. Voleću te strpljivo i pažljivo. Obećavam da ću našu porodicu voditi s dostojanstvom i ponosom. Pustiću Isusa i Svetog duha da nas vode u svemu, u svemu što radimo i o čemu odlučujemo. Moje srce je tvoje i uvek ćeš mi biti na prvom mestu. Ti si ljubav mog života Hejli Boldvin i život želim da provedem samo s tobom. Činiš me boljim i kompletnim. Jedva čekam da počne najlepši period našeg života. Zanimljivo je i to da mi sada sve ima smisla. A ono oko čega sam najviše uzbuđen je činjenica da će moji mlađi brat i sestra imati prilike da vide zdrav i stabilan brak i da tome streme. Božji tajming je savršen, verili smo se sedmog dana u sedmom mesecu, a broj sedam je broj spiritualne savršenosti. Istina je, proveri na Googlu. Zar to nije ludo?! Nisam ovo planirao, ali Bože moj, kako je divan osećaj kad znaš da je naša budućnost sigurna. Bićemo bolji u sedamdesetim draga! Onaj koji ženu nađe, nalazi dobrotu i dobija milost od Boga. Ovo je ta godina!, napisao je Biber uz fotografiju njega i Hejli.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Na ovu izjavu ljubavi Hejli nije ostala ravnodušna:

-Nisam sigurna čime sam zaslužila ovoliko sreće u životu, ali sam zahvalna Bogu što mi je podario ovu neverovatnu osobu s kojom ću deliti život. Nemam reči da iskažem svoju zahvalnost, napisala je ona.

Ostale vesti iz rubrike