Dejvid Bekam: Ni slava ni moć ne mogu da zamene dečji osmeh koji te čeka kod kuće (video)

Povezane vesti

Dejvid Bekam je otac koji često svoje emocije deli sa milionima fanova koji ga prate, a posebno je vezan za svoju decu kojoj se zajedno sa suprugom Viktorijom maksimalno posvećuje.

Ovoga puta je za UNICEF kroz slike i reči objasnio šta je za njega najvažnije i koji su mu životni prioriteti…

– Jednog minuta držiš decu u bolnici po prvi put, a već sledećeg voze svoj auto – rekao je bivši fudbaler Dejvid Bekam (43) u dvominutnom videu kojeg je snimio za međunarodni fond za decu Unicef.

Video sadrži fotografije Dejvida, njegove žene Viktorije (44) i njihovih četvoro dece Bruklina (19), Romea (15), Kruza (13) i ćerke Harper (6). Osim što je rekao ‘da vreme brzo leti i da deca brzo odrastaju’, Dejvid je priznao i da su mu deca sve u životu. Inače, još uvek brine za svog sina Bruklina, pa ga preko noći obilazi iako je, šali se, punoletan.

Kada imaš decu, svakog trenutka od njihovog rođenja se pitaš jesu li dobro. 

Uprkos svim brigama i obavezama, Dejvid nikada nije zažalio što je postao otac.

– Nikada ne bih ništa menjao, nikakva slava i moć ne mogu da zamene dečji osmeh koji te čeka kod kuće – rekao je.

Gledajući u prošlost i rano detinjstvo svoje dece, posebno vreme za penzionisanog britanskog fudbalera bilo je, kako kaže, buđenje tokom noći i hranjenje. Nije mu bilo bitno doba noći kad je teško ustajao zbog njih, jer kad bi ih video, tvrdi Bekam, bio bi srećan i nasmejan.

– Vreme provedeno sa decom je važnije od svega – zaključio je emotivni tata.

Ostale vesti iz rubrike