Bura pred kraljevsko venčanje: Kome smeta što će Megan Mark postati princeza

Povezane vesti

Od kada je objavljeno da je prestolonaslednik britanske krune verio Megan Markl, nekim čudom dospevali u javnost detalji iz života 36-godišnje glumice.

Čini se da je to što je razvedena, druge boje kože  i tri godine starija od princa Harija i više nego dovoljno da je javnost uzme na zub. Među najglasnijim protivnicima da Megan postane deo britanske monarhije je, čini se, ipak, njena porodica.

A post shared by @howsweetevents1 on


Prvo je njena sestra po ocu, Samanta Markl skandaloznim izjavama prilačila pažnju medija a onda je otkriveno da je njen otac, Tomas Markl  prodavao paparacima fotografije mladenaca.


Zbog toga je odlučio da ne dođe na venčanje, pod izgovorom da ima zdravstvene probleme, te i da ćerku ne isprati do oltara. I dok se postavlja pitanje ko će mladu ispratiti u bračni život stiže novi skandal. Samanta Markl je izašla u medija kako je bežeći od znatiželjnih paparaca slomila članak.

A post shared by feedimo (@feedimo) on


Britanska javnost sa zanimanjem prati daljnji razvoj događaja,  i preželjukuje subotu kada će pobediti ljubav koji su mnogi pokušali da sabotiraju.

A post shared by @meghan_markle on

Ostale vesti iz rubrike