Bili Bob Tornton i sećanje na brak sa Anđelinom Džoli: Nisam bio dovoljno dobar za nju (video)

Povezane vesti

Tornton je nostalgično ispričao istinu o vezi s Anđelinom Džoli, a posebno se osvrnuo na medijske napise o njihovim ogrlicama u kojima su držali krv…

Bili Bob Tornton (62), bivši suprug Anđeline Džoli (43), otkrio je kako mu je razdoblje braka s poznatom glumicom bilo zaista predivno. S nostalgijom je ispričao da mu je period od 2000. do 2003., kada je bio u braku s Anđelinom, bilo sjajno.

– Anđelina je i dalje moja prijateljica. Ona je veoma dobra osoba koja je učinila toliko toga dobrog – rekao je Tornton, prenosi People.

– Ona snima filmove koji su joj jako važni. Anđelina i dalje radi ono u šta čvrsto veruje i zbog toga ću je uvek poštovati – dodao je.

 

Glumac je ispričao i kako nije zadovoljan načinom na koji su mediji prenosili o njihovom braku.

– Većina stvari koje su pisali o nama su čista preterivanja. Uopšte nije bilo toliko ludo i turbelentno – kaže Thornton. a posebno se osvrnuo na napise o njihovim ogrlicama u kojima su držali krv.

– Ogrlice su bile veoma jednostavne. Bocnuli smo prst i pustili par kapljica krvi u privezak kako bismo uvek bili blizu jedno drugom. Eto, toliko jednostavno. Kad je izašla ta priča u javnost, to je zvučalo kao da nosimo kantu krvi sa sobom – rekao je Tornton.

– Razveli smo se zbog drugačijih stilova života. Njen život je globalan, a moj je više ksenofobičan. Osećao sam se kao da nisam bio dovoljno dobar za nju. Neuprijatno mi je u društvu važnih, poznatih i bogatih ljudi – dodao je slavni glumac.

 

Tornton tvrdi da je trenutno zadovoljan svojim životom. Oženjen je s Koni England, njegovom dugogodišnjom partnerkom i majkom njegove 13-godišnje ćerke Bele.

Ostale vesti iz rubrike