Anđelina Džoli: Ne razume me i ne voli me svako, ali to je sasvim u redu

Povezane vesti

Anđelina Džoli je svesna da ne može udovoljiti svačijem ukusu. U intervjuu koji je dala ove srede za The New York Times, majka šestoro dece je govorila o sebi u javnosti, ali i o onoj drugoj, privatnoj strani njene ličnosti, posebno nakon što je pre godinu dana podnela zahtev za razod od Breda Pita.

– Nikada nisam ni očekivala da ću biti jedna od onih ljudi koje svi razumeju ili vole. Ali, to je sasvim u redu, jer znam ko sam, a i moja deca znaju ko sam suštinski ja, njihova majka – objasnila je Džoli.

Glumica i režiserka je trenutno zauzeta promocijom svog novog filma za Netflix, “First They Killed My Father”, ali je otkrila i da u narednom periodu planira potpuno drugačiji pravac u svojim projektima.

– U jednom momentu postaće zaista zabavno – nagovestila je za Times, ali ništa preciznije sem da je reč o Diznijevom novom projektu “Maleficent 2”. 

Što se tiče njenog privatnog života, Džolijeva i njena deca- Medoks, 16, Paks, 13, Zahara, 12, Šajlo, 11, Vivijen, 9, i Noks, 9 – su se nedavno preselili u čuvenu vilu, još čuvenijeg Sesila B. DeMila, koju Anđelina opisuje kao dom prepun sreće i svetla.

– Trebalo mi je par meseci da shvatim da ću ono što sam planirala zaista i da ostvarim. Ta kuća će biti naša nova, druga porodična baza, bez obzira a sve. Biće to naš dom, naš drugi dom – rekla je ona.

Džoli je priznala da je razvod, koji  je još uvek u toku, i te kako uticao i na nju i na decu.

– Ništa od svega toga nije jednostavno ni lako. Vrlo, vrlo je teška, veoma bolna situacija. Samo želim da moja porodica bude zdrava. A stvari se kreću na bolje.

 

Ostale vesti iz rubrike