Završen je treći Orbit edukativni karavan!

Povezane vesti

Šta je lepše od nasmejanih mališana? Naročito kada ti osmesi blistaju bez ijednog karijesa. Da bismo osigurali zdrave i lepe osmehe potrebna je pravilna dentalna edukacija od malih nogu, stoga je kompanija Mars treću godinu zaredom sprovodila akciju “ORBIT POKLANJA OSMEH”.

U prvoj fazi projekta je uz podršku potrošača uspešno prikupljen novac u svrhu dentalne edukacije što je omogućilo da krajem septembra Orbit krene u drugi deo zajedničkog pohoda na blistav osmeh.

Orbit edukativni karavan je posetio preko 50 predškolskih ustanova i domova za nezbrinutu decu i uz puno zabave, ljubavi i strpljenja podučavao je najmlađe osnovama pravilne dentalne higijene.

 

Mališani su na interesantan i njima prilagođen način naučili kako da se pravilno staraju o svojim zubićima kroz savete stomatologa i pozorišnu predstavu. Na kraju druženja, već dobro poznata maskota “Veliki Zub” deci je podelila i Orbit poklončiće.

Orbit edukativni karavan nije zaustavio svoje zabavno-korisne točkove sve do polovine novembra i zato želimo da se zahvalimo svim potrošačima koji su prepoznali akciju kompanije Mars i kupovinom pakovanja Orbit guma za žvakanje omogućili da osmesi naših najmlađih blistaju punim sjajem!

Hellomagazin.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike