Zasijajte kao svetska latino lepotica uz JLOxInglot kolekciju

Inglot kozmetka sa ponosom predstavlja novu kolekciju koja je nastala kao proizvod saradnje sa muzom stila i lepote svetske beauty industrije – Dženifer Lopez. Dženifer je veoma intenzivno sarađivala sa poznatim brendom u svim fazama kreiranja linije kako bi svaki od sedamdeset delova nove linije nosio njen lični pečat.

Kao rezultat toga, ova kolekcija Vam omogućava da postignete jedinstven izgled, bez obzira da li Vam je neophodna prirodna dnevna šminka ili glamurozni večernji look inspirisan stilom J.Lo. Širok spektar boja koji je na raspolaganju inspiriše raznolikost i podržava zajedničku viziju dive i brenda o snažnoj ženstvenosti.

“Kolekcija je modularnog karaktera. Sadrži sve proizvode koje najčešće koristim u mojim omiljenim nijansama, a možete ih kombinovati po želji. U kolekciji imamo sve, od maskare, karmina, veštačkih trepavica, rumenila, senki i naravno bronzera” kaže Dženifer. “Ono zbog čega sam posebno uzbuđena je Freedom System personalizovana paleta, sa proizvodima i bojama koje odgovaraju baš vama. Više ne morate da kupujete pet različitih setova senki, zbog par nijansi koje vam se dopadaju!”

Kao globalna zvezda koju je slavu zaslužila zahvaljujući svom višestrukom talentu, što sa sobom nosi i veliki broj obaveza, uz šta je i ponosna majka, Dženifer je nastojala da kolekciju prilagodi ženama širom sveta koje su poput nje – stalno u pokretu.

“Nismo mogli da nađemo boljeg partnera od Dženifer. Ona je pravi beauty vizionar” kaže Gzegorz Inglot, podpredsednik Inglot ogranka za Ameriku. “Pored toga što ima jedinstven stil, Dženifer je takođe i pravi ekspert za lepotu. Nakon višegodišnjeg rada sa najboljim ljudima u biznisu, ona ima odličan uvid u to šta žene žele i koji su proizvodi potrebni za postizanje prepoznatljivog JLo beauty glow izgleda”.

Ekspertski formulisani, proizvodi su dostupni u širokoj paleti boja i finiša, a kolekcija stavlja naglasaka na iluminator, bronzer, sjaj i maskaru. Kampanja, dizajn, ali inazivi proizvoda inspirisani su karijerom glumice, te se u Inglot prodavnicama sada mogu naći I brendovi sa nazivima poput “Boogie Down Bronze” i “Livin’ The Highlight”.

JLOxINGLOT kolekcija u prodaji je u Srbiji u Inglot radnji u ulici Kralja Petra broj 41. u Beogradu.

Ostale vesti iz rubrike