Stigao je prvi Avon tečni ruž za usne – 20 nijansi za svaku priliku

Sara Jo

Povezane vesti

Svaka devojka zna da pravi ruž može da pruži instant dozu samopouzdanja i potpuno transformiše ceo look – iz dnevnog u večernji, poslovnog u party, romantičnog u buntovni… Zato u tašni uvek treba imati jednu ili dve proverene nijanse za koje znate da vas neće izneveriti, a imajući upravo to u vidu Avon je lansirao svoju prvu kolekciju tečnih ruževa – Avon Mark Lip Lacquer.

Zašto su Avon Mark Lip Lacquer tečni ruževi must have u svakoj kozmetičkoj torbici ove sezone?

⦁ Traju satima

Zahvaljujući revolucionarnoj tečnoj formuli sa gel bazom, koja je veoma prijatna za kožu, kada jednom nanesete svoju omiljenu nijansu satima nećete morati da mislite o popravljanju ruža.

⦁ Lako se nanose

Četkica u obliku dijamanta će vam omogućiti da veoma jednostavno i precizno definišete oblik usana i sprečiti neželjeno razlivanje boje.

 

⦁ Nude širok spektar nijansi

U zavisnosti od raspoloženja, odevne kombinacije i prilike za koju se spremate, možete da birate između 20 nijansi – 10 mat i 10 sjajnih. Nude, pink, crvene i ljubičaste boje dostupne su u obe varijante – sa mat efektom koji ne isušuje usne i sjajnom završnicom koja traje.

⦁ Izuzetno su pigmentisani

Za koju god nijansu da se opredelite, intenzivna boja će pružiti potpunu prekrivenost vašim usnama, dajući savršen završni pečat svakom make-up look-u.

Avon Mark Lip Lacquer tečni ruževi premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara u Avon brošuri koja važi od 19. oktobra do 8. novembra, kao i na sajtu www.avon.rs.

hellomagazin.rsAvon/Promo

Ostale vesti iz rubrike