Spooky Shopping Weekend u SC Stadion

Proteklog vikenda u Shopping Centru Stadion posetioci su uživali u neverovatnim popustima i sjajnoj zabavi, pre svega za naše najmlađe.

Dušanka Ćulibrk vodila je radionicu na kojoj su deca pravila strašne bundeve i svoje radove ponela su svojim kućama za uspomenu dok je dečija igraonica Dreamland organizovala face painting sa neverovatno kreativnim motivima.

Škole jezika Akademija Oxford i Inlingua Galindo predstavile su se sa pravljenjem različitih Halloween dekorativnih ukrasa, pričanjem spooky priča, bojenjem bojanki sa Halloween motivima, pravljenjem dečijih maski, društvenim igrama na temu Halloween-a i ukrašavanjem bundeve.

Posetioci su mogli da se fotografišu instakamerom i podele svoju fotografiju sa hashtagom #spookyshopping na društvenim mrežama, da prave fantastične i ukusne medenjake sa motivima kostura, bundeve, duhova i strašnih mački.

Naše glumice Maja Kolundžija Zoroe i Marija Karović predstavile su posetiocima veštice Milu i Silu, podelile im narandžaste balone i raznim zanimljivim i interaktivnim igrama animirale veliki broj dece koja su došla da se, sa svojim roditeljima, zabave u SC Stadionu.

hellomagazin.rsJakov Simović

Više o temama: