OC “Jahorina” na 32. Sajmu zimske sportske opreme, turizma i rekreacije: Iskoristite posebne sajamske popuste za skijanje na Jahorini


Ove godine, na 32. “Expo-Zim” sajmu, Olimpijski centar “Jahorina” od 7. do 10. decembra, predstaviće svim ljubiteljima skijanja svoje sjajne ponude i popuste, na kreativnom štandu koji će obradovati najmlađe, zatim ljubitelje dobre muzike, ali i EXIT festivala. Svi zainteresovani posetioci imaće priliku da uživaju u zimskoj idili i naprave originalne fotografije na štandu, ali i da ostvare popust od 10 odsto na sve vrste ski pass-ova, kao i da prvi kupe karte za EXIT festival na snegu koji će biti održan u martu 2018. godine. Takođe, u prodaji će biti i različiti promotivni paketi, poput 3=4 i 6=7, a za otvaranje nove 2017/2018 ski sezone od 14. do 17. decembra, svi gosti dobiće 3 noćenja u hotelu Bistrica i trodnevni ski pass, po ceni od 99 evra.

Sva četiri dana na štandu posetioce će zabavljati DJ, koji će ujedno promovisati saradnju Olimpijskog centra “Jahorina” i festivala EXIT koji će biti održan po prvi put na snegu, na Jahorini, u martu 2018. godine, a čije su karte upravo u prodaji na ovom “Expo-Zim-u”. Pored EXIT festivala, poseban poklon OC “Jahorina” za sve goste u novogodišnjoj noći biće koncert  jednog od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željka Joksimovića, ispred hotela Bistrica na Jahorini.

Skijanje na Jahorini biće ove godine potpuno drugačije, zahvaljujući brojnim radovima na unapređenju skijaških staza po FIS standardima, veštačkom osnežavanju, vetroustavima, parking prostorima, ali i mnogim muzičkim koncertima i zabavnim sadržajima, koji su u planu za predstojeću skijašku sezonu. Dodatno, u okviru radova izgrađeno je akumulaciono jezero koje će se koristiti i u letnjoj sezoni za šetnju i boravak u prirodi, kao i dva nova ski vrtića za decu, koja će svim početnicima učiniti boravak na Jahorini nezaboravnim. Zahvaljući pomenutim radovima, OC “Jahorina” je prva u regionu 3. decembra otvorila skijašku sezonu i time najavila “Novo lice Jahorine”.

Ostale vesti iz rubrike