Nagradna igra “Dijamanta”: “Dobro jutro” maži i u Grčkoj si na plaži

Povezane vesti

Gde da se opustite uz pogled na tirkizno more i miris četinara?

Iskoristite priliku da upoznate sve čari jednog od najlepših ostrva Mediterana!

Neke od najlepših plaža u Grčkoj, ali i na čitavom Mediteranu smeštene su upravo na Lefkadi. Za ovo ostrvo, njegova najpoznatija letovališta i noćni život u njima, poput Nidrija i glavnog grada Lefkasa, ste verovatno već čuli, ali ono što posebno vredi videti krije se u okolini ovih mesta.

Prostrane plaže okružene bogatim četinarima i maslinama, a sa poglednom na bistro tirkizno more, učiniće da zaboravite na sve brige, ali će vas pozvati i da istražite baš svaki kutak ovog ostrva. Priliku da, kao pravi pustolovi obiđete svaki zaliv, vidite zadivljujuće vodopade i obiđete bajkovite svetionike pruža i velika nacionalna nagradna igra Dijamanta – “Dobro jutro maži i u Grčkoj si na plaži.

U portfoliju ove kompanije, margarin “Dobro jutro” je jedan od proizvoda sa najdužom tradicijom, a vremenom je to postao proizvod bez koga je teško zamisliti doručak, posebno ako je u krugu porodice.

Brend “Dobro jutro” posto je prepoznatljiv po pakovanju koje do danas odražava tradiciju, ali dizajnom prati i aktuelne trendove. Tako baš i vi ovog puta možete da osvojite priliku da tradicionalno dobar doručak sa najdražima preselite na sunčanu mediteransku obalu, gde će vas, pored opojnog mirisa mora i četinara, mamiti i dobro poznat miris “Dobro jutro” margarina na vrućem pecivu.

Ono što je potrebno da uradite jeste da sakupite fiskalne račune za kupovinu 1 kg bilo kog Dobro jutro margarina i pošaljete na adresu: Dijamant, Temišvarski drum 14, 23000 Zrenjanin.

Osim nagrada u vidu putovanja u Pargu, Hanioti, Pefkohori, na Lefkadu i Krf, Dijamant će učesnike obradovati i najmodernijim kućnim aparatima i bogatim paketima svojih proizvoda.

Ostale vesti iz rubrike