“Lino”iznenađenje u Malom pozorištu “Duško Radović”

Povezane vesti

U danima vikenda za najmlađe ljubitelje pozorišta Lino lada na dar

Malo pozorište Duško Radović za svoje najmlađe posetioce i ljubitelje pozorišta vikendom nakon predstava ima specijalno iznenađenje, Lino ladu kremni namaz na dar. Lino lada je poklon mališanima od prijatelja pozorišta, kompanije Podravka Srbija.

Pored toga što je ambijent samog pozorišta kreativno obogaćen likom medvedića Lina, mališane nakon odgledanih vrhunskih predstava, koje su kreirane po meri najmlađe publike, očekuju Lino lada kremni namazi sa novom recepturuom i većim procentom lešnika, a u planu su i druženja sa maskotom medvedića Lina.

-Radujemo se saradnji sa Malim pozorištem Duško Radović. Pozorište je važan deo odrastanja. Kroz predstave, bajke, priče, likove, mališani ulaze u svet mašte koji ih inspiriše i pokreće na razmišljanje, radoznalost, komunikativnost i stvaralaštvo. Naš medvedić Lino je upravo deo odrastanja mnogih generacija i on je deo njihovog dečijeg sveta. U skladu sa tim, naš Lino asortiman predstavlja važan deo razvoja mališana već od uvođenja prvih nemlečnih namirnica, a neki od proizvoda kao što su Čokolino ostaju omiljeni obrok u svim životnim periodima, izjavila je Stana Popović, direktor marketinga Podravka Srbija.

Ovog vikenda mališani će imati priliku da uživaju u dve divne predstave: u subotu sa početkom u 17h na repertoaru je predstava „Mobi Dik“, a u nedelju sa početkom u 12h čeka ih divna priča „Aska i vuk“.

Hellomagazine.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike