“Hello!” vam poklanja

 

Povezane vesti

Osvojite dva vaučera za kraljevski piling u “IOANNA MediGroup”.

MediGroup ima novu članicu

MediGroup, najugledniji zdravstveni sistem sa najeminentnijim stručnjacima u zemlji, koji na 11 lokacija obavi više od pola miliona procedura godišnje dobio je novu članicu: Specijalnu bolnicu za dermatovenerologiju “IOANNA MediGroup”. Akvizicijom centra za mezoterapiju “Dr Ioanna Batsialou”, lidera u polju neoperativne estestske medicine i anti-age procedura,  MediGroup upotpunjuje svoju bogatu ponudu vrhunskim stručnjacima i procedurama i u ovoj, sve popularnijoj oblasti u svetu i kod nas.

Ovim povodom Ioanna MadiGroup i HELLO! nagrađuju dve čitateljke tretmanom kraljevskog pilinga.

– Anti-aging medicina trenutno predstavlja najbrže razvijajuću medicinsku disciplinu u svetu, što nas je orijentisalo da investiramo u ovu oblast i nađemo partnera koji će pratiti jasno postavljen pravac kojim idemo – pružanje vrhunske, objedinjene usluge po najvišim standardima svetske medicinske prakse. Novom članicom, specijalnom bolnicom za dermatovenerologiju “IOANNA MediGroup” proširujemo oblasti u kojima nudimo najbolju uslugu, kao i listu najvećih stručnjaka, sada i u estetskoj i anti-aging medicini – rekao je Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema ističući zadovoljstvo što u timu lekara koji brinu o različitim aspektima zdravlja pacijenata sada ima i dr Ioannu Batsialou.

Dr Ioanna Batsialou je jedan od najvećih stručnjaka u konzervativnoj (neoperativnoj) estetskoj medicini, mezoterapiji i anti-aging medicini. Tome, osim doktorata na Medicinskom fakultetu univerziteta u Beogradu, svedoči i preko 30 diploma i sertifikata priznatih škola i univerziteta širom sveta i više od 100.000 tretmana sa vrhunskim rezultatima.

Na nastanak specijalne bolnice za dermatovenerologiju “IOANNA Medigroup” gledam kao na zajednički korak ka revoluciji u oblasti mezoterapije, anti-aging i estetske medicine u Srbiji. MediGroup sa svim svojim članicama, daće nov kvalitet poimanju najsavremenijih i najuspešnijih svetskih metoda podmlađivanja i regeneracije kože lica i tela kod nas – izjavila je dr Batsialou.

MediGroup je jedini zaokruženi zdravstveni sistem u regionu i na prostoru bivše Jugoslavije najveći je po broju pacijenata, procedura i lokacija na kojima pruža medicinske usluge. Pored ove, MediGroup sistem obuhvata još dve specijalizovane ustanove: Specijalnu bolnicu sa porodilištem “Jevremova” i najbolju oftalmološku kliniku u regionu “Miloš kliniku”, Opštu bolnicu MediGroup u kojoj se obavljaju sve vrste dijagnostičkih i hirurških procedura od kojih su neke izuzetno retke, do mreže šest domova zdravlja na teritoriji najbrojnijih opština u Beogradu.

Ukoliko želite da osvojite vaučer, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

Ostale vesti iz rubrike