Hello! vam poklanja

Povezane vesti

Leto je pravo vreme za uživanje u prirodi i putovanjima. Sve što vam je potrebno za mini avanturu nalazi se u našem promo paketu: ranac, peškir, eksterni punjač, vodootporna futrola za mobilni telefon i naravno energetsko piće HELL ENERGY! Obradovaćemo dvoje čitalaca sa po jednim paketom proizvoda.

Energetsko piće HELL ENERGY sa svojim visoko kvalitetnim sastojcima i vitaminima idealno je osveženje u toplim letnjim danima jer pruža dodatnu energiju koja vam pomaže da ostanete sveži, budni i postignete bolje rezultate. Jedna konzerva energetskog pića HELL sadrži količinu kofeina kao vaš omiljeni espreso, a pored kofeina tu je 5 tipova vitamina B i pravi granulisani šećer koji donosi energiju telu.

HELL ENERGY, mađarski brend energetskih pića, prisutan je u skoro 50 zemalja širom sveta i proizvodi 4,5 miliona konzervi energetskog pića dnevno u sopstvenoj fabrici u mestu Sikso, jednoj od evropskih najmodernijih fabrika ove vrste koja poštuje najrigoroznije standarde u oblasti bezbednosti hrane, poput FSSC 22000. Oslanjajući se na vrhunski proizvodni pogon, visok kapacitet proizvodnje i primenu inovacija, HELL je u poslednjih 10 godina izgradio sopstvenu priču o uspehu i sada se smatra jednim od najvećih svetskih brendova u kategoriji energetskih pića.

Verujemo da ste svi već imali priliku da vidite reklamni spot za energetsko piće HELL ENERGY čije je zaštitno lice holivudska zvezda Brus Vilis. Spot je prikazan u okviru globalne kampanje u više od 20 zemalja sveta, među kojima je i Srbija.

Ako želite da dobijete na poklon HELL ENERGY LETNJI PROMO PAKET sve što treba da uradite je da ostavite komentar sa pominjanjem #hellenergy ispod posta na našoj Fejsbuk stranici! Dva najbolja komentara će dobiti poklon, a imena dobitnika saopštena u petak.

Ostale vesti iz rubrike