Hello! vam poklanja

Povezane vesti

Sigurno je svako od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja se u nekom trenutku u potpunosti otela kontroli. Bilo da je reč o ogromnom pijanstvu, seksualnim nestašlucima ili korišćenju ilegalnih supstanci kad prođe određeno vreme većina se s osmehom na licu priseti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz večiti komentar “Ne mogu da verujem da sam to bila ja”.

Međutim, ono što će glavne junakinje filma “Ludilo devojačke večeri” proživeti izlazi iz svih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama. Komedija u kojoj su glavne uloge ostvarile Skarlet Johanson i Zoe Kravic u domaće bisokope stiže ovog juna.

Osvojite 3×2 karte za film „LUDILO DEVOJAČKE VEČERI“

Skarlet Johanson i Zoe Kravic ovog leta ubijaju stripera u komediji “Ludilo devojačke večeri

Pet najboljih drugarica sa fakulteta posle punih 10 godina ponovo se sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljenje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im biti najviše potrebno.

 

Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu pojavljuju se Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Prema bisokopskoj najavi očigledno je da pet drugarica očekuje zaista Ludilo devojačke večeri.

Komedija “Ludilo devojačke večeri”  u domaće bioskope stiže 22 juna.

 

Ukoliko želite da osvojite karte, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

 

 

 

 

Hellomagazin.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike