British Motors centar prazan pred Novu godinu?

Povezane vesti

Kompanija British Motors, ekskluzivni distributer Jaguar Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, danas je ugostila predstavnike Fudbalskog saveza Srbije, predstavnike medija i poslovne partnere u svom salonu u kom nije bilo ni jedno vozilo.

Zapravo, reč je “novogodišnjem tajm-aut” druženju, jer je British Motors u ovoj godini nadmašio planiranu prodaju i očekivanja pa je tako prodajni salon ostao prazan. Kompanija je došla na ideju da salon adaptira u fudbalski teren i da za zvanice organizuje takmičenje i to u šutiranju penala, izvođenju kornera, pimpovanju i driblingu.

Kako kompaniju British Motors čini uspešan tim, tako su i igre bile organizovane po timovima. Svojim učestvovanjem gosti su uneli zabavu u poslednjim danima ove uspešne godine, dok ne stigne nova isporuka premijum vozila Jaguar i Land Rover brendova direktno iz Velike Britanije.

bty

Više informacija o Jaguar Land Rover vozilima za naše tržište možete pronaći na sajtu kompanije British Motors https://www.britishmotors.rs/jaguar/prodaja-jaguar-vozila/jaguar-e-pace/

 

 

Ostale vesti iz rubrike