Besplatni dermoskopski pregledi kože u centru Beograda

Povezane vesti

Eucerin Srbija i Fond B 92, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Udruženja dermatovenerologa Srbije, u okviru projekta za rano otkrivanje raka kože “Pregled za sve”, 21.i 22.aprila u Beogradu (na Trgu Republike) od 9h do 21h, organizuju besplatne dermoskopske preglede kože za sve zainteresovane građane.

Preglede će obavljati dermatolozi iz vodećih dermatoloških institucija u Srbiji među kojima su i članovi Stručnog saveta akcije “Pregled za sve”, naši najugledniji dermatolozi, koji od početka aktivno učestvuju u realizaciji ovog projekta.

Mobilni dijagnostički centar na Trgu Republike posetiće, u subotu 22.aprila u 10.30., ministar zdravlja Republike Srbije, ass. dr Zlatibor Lončar.

Dermoskopija je neinvazivna dijagnostička metoda koja omogućava precizniju dijagnostiku promena na koži. Pregled cele kože traje 10 do 15 minuta, a besplatni pregledi na Trgu Republike 21. i 22. aprila dostupni su građanima bez uputa i zakazivanja.

Pozivamo Vas da i ovog puta, kao i u protekle dve godine, svojim prisustvom i izveštavanjem date podršku aktivnostima projekta “Pregled za sve” čiji je cilj promena porazne statistike pravovremenog otkrivanja raka kože u Srbiji i podizanje svesti građana o važnosti prevencije i zaštite kože od negativnog UV zračenja, koje je kao najvažnije faktore rizika raka kože ozvaničila Svetska zdravstvena organizacij

Hellomagazin.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena zvezdicom su obavezna.