Besplatni dermoskopski pregledi kože u centru Beograda

Povezane vesti

Eucerin Srbija i Fond B 92, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije i Udruženja dermatovenerologa Srbije, u okviru projekta za rano otkrivanje raka kože “Pregled za sve”, 21.i 22.aprila u Beogradu (na Trgu Republike) od 9h do 21h, organizuju besplatne dermoskopske preglede kože za sve zainteresovane građane.

Preglede će obavljati dermatolozi iz vodećih dermatoloških institucija u Srbiji među kojima su i članovi Stručnog saveta akcije “Pregled za sve”, naši najugledniji dermatolozi, koji od početka aktivno učestvuju u realizaciji ovog projekta.

Mobilni dijagnostički centar na Trgu Republike posetiće, u subotu 22.aprila u 10.30., ministar zdravlja Republike Srbije, ass. dr Zlatibor Lončar.

Dermoskopija je neinvazivna dijagnostička metoda koja omogućava precizniju dijagnostiku promena na koži. Pregled cele kože traje 10 do 15 minuta, a besplatni pregledi na Trgu Republike 21. i 22. aprila dostupni su građanima bez uputa i zakazivanja.

Pozivamo Vas da i ovog puta, kao i u protekle dve godine, svojim prisustvom i izveštavanjem date podršku aktivnostima projekta “Pregled za sve” čiji je cilj promena porazne statistike pravovremenog otkrivanja raka kože u Srbiji i podizanje svesti građana o važnosti prevencije i zaštite kože od negativnog UV zračenja, koje je kao najvažnije faktore rizika raka kože ozvaničila Svetska zdravstvena organizacij

Hellomagazin.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike