Animirani film “Moj mali poni” stiže u bioskope

Povezane vesti

Animirani film Moj mali poni stiže u bioskope, što će posebno obradovati najmlađe sugrađane. Popularni serijal Moj mali poni prati avanture i odrastanje šest ponija u njihovom simpatičnom gradiću.

Na velika platna stiže  najspektakularnija avantura do sada. Popularna šestorka pokušava da spasi svoj dom i sačuva čaroliju koju poseduje i kreće na put van Ekvestrije. Čekaju ih magične avanture preko čarobnih planina i podmorskih svetova, a upoznaće i nove prijatelje.

Sinhronizovan je, a za sinhronizaciju na srpski jezik pobrinuli su se Mirjana Aranđelović, Jelena Jovičić, Snežana Jeremić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević i Boda Ninković, dok se za vokal pobrinula Sara Jo.

 Film “Moj mali poni” stiže u bioskope već u četvrtak 12.10, a u nedelju 15.10 u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u 16h biće organizovan je poseban PORODIČNI DAN gde će bioskopska publika imati priliku da se druži sa glumačkom ekipom koja je sinhronizovala crtać ali i da osvoji vredne My little pony igračkice i knjige, koje je kompanija Dexy Co obezbedila.

Portal Hello! deli dve karte za premijeru filma Moj mali poni , najbrži neka se jave na hellomagazin.rs@gmail.com

 

Hellomagazin.rsPromo

Ostale vesti iz rubrike