Viktorija Bekam iznenadila fotografijom u kupaćem kostimu

Povezane vesti

Viktorija Bekam je nesumnjivo jedna od najbolje obučenih žena na svetu. Modna dizajnerka uvek izgleda besprekorno, a poslednjih godina je značajno promenila svoj stil.

A post shared by Michael Coste (@michaelcostefr) on

Vrtoglave štikle od 12 centimetara zamenila je udobnim patikama, a kratke suknje širokim pantalononama.

A post shared by Fashion Post (@fashionpost.pl) on

–Kada dođemo u određene godine shvatimo da pamučna bela majica može da zameni kratku haljinu, a patike vrtoglave potpetice, a to ne znači nemaran izgled. Jednostavno ne mogu više da podnesem visoke potpetice. Bar ne dok radim. Mnogo putujem i odeća koju nosim mora da bude jednostavna i udobna.Hod na visokm potpeticam menja držanje tela. Nosite ono u čemu se dobro osećate i nosite vi odeću, a ne ona vas. Na taj način će sve što obučete izgledati kao apsolutni pogodak – rekla je jednom prilikom.


Upravo iz tog razloga mnoge je iznenadila fotografija u kupaćem kostimu koju je Viktorija objavila na svom Instagram profilu.

Čuvena Poš je znalački odabrala model koji je odlično istakao njen dekolte i naglasio struk belom trakom. Viktorija je poslala uskršnju čestitku svojim ženama kojima je ona modni uzor.

 -Srećan Uskrs modne zečice, šaljem poljupce iz sunčanog Los Anđelesa –

Obožavaoci su oduševljeni, pa su pohvale na račun izgleda mame četvoro dece samo pristizale ali i  čestitke za 43. rođendan koji Viktorija slavi danas.

Ostale vesti iz rubrike