Melanija Tramp na udaru kritika zbog visokih potpetica

Povezane vesti

Od momenta kada je njen suprug Donald Tramp postao američki predsednik, Melanija Tramp je stavljena pod oštru lupu javnosti.

Osim što su tumačili Melanijin odnos sa suprugom, svetski mediji obožavaju da se bave njenim stilom, tačnije novcem koji prva dama izdvaja za svoje kreacije.

Ipak, oni nisu mogli tu ništa da joj zamere, jer je poznato da bivša manekenka ima odličan modni ukus, te da nikada ne greši.

Osim prefinjenih haljina A kroja i ženstvenih bluza, Melanijin omiljeni aksesoar su vrtoglavo visoke štikle i to one koje potpisuje slavni kreator Kristijan Lobutin.

Upravo su njene omiljene cipele razlog zbog koga se Melanija našla na tapetu. Ovog puta kritike se nisu odnosile na cenu ..

Naime, kritičari smataju da ih Melanija nosi kako bi se svidela svom suprugu, jer u njima izgleda atraktivnije, a spomenute su i ostale žene iz porodice, koje se takođe ne odvajaju od takvih modela, prenosi superzena.

Moć prve dame SAD na delu: Kako se Melanija obračunala sa svojim prvim dečkom Slovencem

-Srž mog posla posvećen je zadovoljavanju muškaraca, a ne žena, svojevremeno je izjavio slavni dizajner, a to je bilo dovoljno da pokrene kritike.

Prvi je sa pisanjem krenuo magazin Njuzvik koji je istakao njihovu neudobnost,.

-To su cipele koje prosečna žena može podneti samo nekoliko sati tokom venčanja, pre nego što ih baci, zajeca i počne da masira stopala, glasio je njihov komentar.

Nakon ovog članka, oglasio i poznati modni urednik, prijatelj prve dame, Andre Leon Talej, koji je istakao da Melaniju ne viđamo u ravnim cipelama jer ona još od tinejdžerskog perioda nosi štikle. Osim toga, Andre dodaje da u njima svaka žena izgleda dobro, jer ovaj model izdužuje figuru i stvara fantastičnu siletu.

Lepu Slovenku uglavnom viđamo u štiklama od 10 i 12 centimetara, a model “So Kate” joj je omiljen, kaže Andre i dodaje da Melanija ima čak 22 para štikli Kristijana Lobutina, koje je kupila pre nego što je ušla u Belu kuću.

Magazin Njuzvik je otišao korak dalje te saopštio kako su vrtoglavo vrtoglavo visoke štikle simbol muške moći te slabost koju konzervativne žene moraju kultivisati u patrijarhalnom okruženju.

Ostale vesti iz rubrike