Crveni tepih u Veneciji: Suzan Sarandon ponovo oduševila raskošnim oblinama

Povezane vesti

Iako je zakoračila u sedamdesete, slavna  i dalje vredno ruši stereotipe kad je reč o smelim odevnim kreacijama. Raskošne obline i ovog puta je vešto istakla i okupljene potpuno oduševila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.


U društvu sinova, 25-godišnjeg Majlsa i 28-godišnjeg Džeka Henrija, legendarna Suzan Sarandon potrudila se da svi govore samo o njoj zahvaljujući laskavoj haljini brenda Hugo Bos, u kojoj se pojavila na crvenom tepihu.

Suzan Sarandon blistala na kanskoj Kroazeti, to je dekolte koji će se pamtiti

Svečanu kreaciju poznati nemački brend stvorio je isključivo za nju, a detalji poput proreza na području nogu, koji je otkrivao satensku postavu, i srcolikog kroja dekoltea savršeno su odgovarali prepoznatljivim oblinama holivudske dive.

Novo izdanje upotpunila je parom crnih cipela u špic s minijaturnom petom, dok se po pitanju modnih dodataka tradicionalno odlučila za sunčane naočare i upečatljiv nakit, poput glomazne narukvice koja je prikrivala dugi rukav haljine.

– Verujte mi da sam se i ja šokirala činjenicom da mi je 70 godina! Stalno mislim da sam nešto mlađa, valjda zato što se tako osećam. Čudan je to osećaj, a u čemu je tajna mladolikosti? Pa, iskreno, mislim da je najvažnije ne odustajati. Ne odustati od svojih snova, biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Bitno je i piti vodu, biti u ravnoteži, ne ići u krajnosti… Treba izbegavati i alkohol, iako ja volim uz večeru da popijem čašu vina. Ali važni su i geni, a u mom slučaju zahvaljujem mami – svojevremeno je izjavila u intervjuu za britansko izdanje magazinaVogue.

A post shared by Susan Sarandon (@susansarandon) on

Iako se nekoliko puta našla na meti modnih kritičara, Suzan Sarandon ne odustaje od seksepilnih svečanih izdanja kojima naglašava mladolik izgled i zavidnu liniju s fokusom na dekolteu. Ona se na svečanom otvaranju 70. Kanskog festivala, takođe, pojavila u zavodljivoj somotskoj haljini koja je otkrila njeno bujno poprsje.

Ostale vesti iz rubrike