Runi Mara: Od devojke iz komšiluka do holivudske princeze

Runi Mara: Od devojke iz komšiluka do holivudske princeze

Autor: | 14/06/2016

0

Za Runi Maru ne može da se kaže da je tipična holivudska zvezda. Pre svega, zato što nije na udaru tabloida, niti im daje povoda za to.

Srca ljubitelja filma osvojila je neobičnom ulogom u velikom hitu „Muškarci koji mrze žene“, američkoj verziji švedske „Devojke sa tetovažom zmaja“, i toliko oduševila kritičare da je malo nedostajalo da iste godine osvoji Oskara.

I ove godine je na dodeli prestižnog priznanja bila glavna pretnja koleginicama zahvaljujući odličnoj roli zbunjene devojke u ostvarenju „Kerol“, u kojem je briljirala pored Kejt Blanšet.
Tridesetogodišnja glumica pažnju je privukla besprekornim modnim ukusom i neobičnim, minimalističkim stilom kojim se izdvaja na crvenom tepihu.

Tome je možda doprinela i Lizbet Salander iz trilogije “Milenijum”, zbog koje je morala da se ošiša na kratko i da nosi privremene pirsinge i tetovaže. Taj stil dopao joj se i u privatnom životu, pa smo je često viđali u raznim darkerskim kombinacijama kojima se razlikovala od ostalih, pokazujući drugu stranu tumačenja elegancije i glamura.


Gotik faza je prošla, a harizmatična Runi nam je u međuvremenu predstavila i novi način nošenja šiški koji je sama lansirala. Trend je posebno isticao njene krupne oči.

Poslednjih meseci na dodelama nagrada zaticali smo je u romantičnim i umereno seksepilnim kreacijama, kojima je ponovo dokazala da je dama od stila i da njeno vreme tek dolazi. I, da ne zaboravimo, pokazala je da je i prava kraljica scene!

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash
Tagovi: runi mara