Sindi Kraford ponosna: Kaja Gerber je nova modna zvezda Pariza, Londona i Njujorka (video)

Povezane vesti

Mlađana Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford, pre smo dve godine potpisala je ugovor sa jednom od top tri agencije na svetu. Sada je već u prilici da pravi korake u karijeri kakve većina manekenki čeka da napravi tokom čitavog života.

 

Kaja Gerber na Fashion Week debi morala je da čeka sve dok nije napunila 16 godina. Međutim, “Mini Sindi” dobila je neverovatnu priliku, te se može reći da se strpljenje i te kako isplatilo.

 

Lepa ćerka supermodela Sindi Kraford i biznismena Rendija Gerbera uspela je da zaseni sve ostale modele na FW koji je sada završen u Parizu revijama Luj Vitona i Miu Miu. Njujorški debi je imala na reviji Kelvina Klajna, piše Elle, a zatim smo je videli na Aleksandru Vangu gde je otvorila reviju da bi na NYFW zatvorila Mark Džejkobs šou.

 

U Londonu je ekskluzivno prošetala na Barberi reviji dok je poseban momenat imala na Versače reviji, kada je pistu “podelila” sa majkom koja je u društvu Naomi Kembel, Karle Bruni, Klaudije Šifer i Helene Kristensen na kraju šoua celom MFW dala momenat za pamćenje, u čast Đanija Versačea, dizajnera koji je utkao put čuvenoj postavi supermodela.

 

Ako je neko i posumnjamo u njenu moć, Šanel revija je uklonila bilo kakvu nedoumicu. Kaja je krunisana u totalnu zvezdu ovosezonskog FW izdanja u momentu kada je otvorila reviju francuske kuće u Grand Palaisu briljirajući u kostimu inspirisanom 80-im godinama, dodatno stilizovana u providne PVD čizme i šešir.

Ostale vesti iz rubrike