Sara Brajović: Kad Armani i njegov tim zovu, znate da je to pravi bal i da ćete večerati sa ikonama filma

Povezane vesti

Gospođica Sara Brajović, devojka čiji ceo život je obeležen modom i umetnošću, je bila specijalna gošća na reviji Đorđa Armanija u okviru Nedelje visoke mode u Parizu. Posle javnog, usledio je i intimniji deo večeri sa zvezdama evropskog glumišta.

Sara je bila Armanijeva specijalna gošća, a prenela nam je utiske sa revije Armani Privé. Kako je sam dizajner rekao kolekcija za proleće je inspirisana svim nijansama neba.

– Đorđo je prvo vrhunski gospodin, a zatim neko sa neverovatnim stilom. Njegov dizajn za visoku modu i specifično za ovu kolekciju je beskrajno sofisticiran. Doduše, provela sam dosta vremena zureći u Marion Kotijar tokom revije. Ona je bila jedna od zvanica i koliko je lepa i prirodna! – rekla je Sara za Noizz.

Posle toga usledila je privatna večera u jednom dvorcu u Parizu.

– Odbijam dosta poziva na revije u poslednje vreme, ali kad Armani i njegov tim zovu, znate da je to pravi bal i da ćete večerati sa ikonama filma. Na toj večeri su bile Dajan Kruger, Izabel Iper, Lejk Bel, Marion Kotijar. Pričali smo o muzici, filmovima i prelepoj kolekciji koju je gospodin Armani dizajnirao – zaključila je Sara.

Ostale vesti iz rubrike