Prolećni trend: Teksas kombinacije na Severinin način

Foto Instagram/Severina

Ovog proleća će dominirati teksas u svim mogućim varijantama, a niko vam neće zameriti ako se u njega upakujete od glave do pete.

Severina je pokazala da neke teksas varijante mogu biti savršene za laganu popodnevnu šetnju, ali i da je teksas sasvvim ok i za izlazak ili parti.

Mini suknja od teksasa uz belu košulju ili bluzu, ako se iskombinuje sa visokim potpeticama u efektnoj boji biće vam sjajna kombinacija za popodne.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Ali, ako ste za dužu varijantu, kombinacija suknje koja je dužine do polovine listova uz korset i dobar kaiš, vaš su izbor za večernji provod. Niko vam neće zameriti ako na sve to dodate teksas jaknicu istog tona, a ako želite ova kombinacija dozvoljava i malu crnu kožnu jaknu.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Ali, ako se spremate na put ili na neki poslovni sastanak, farmerke nikako nisu zabranjene. Bitno je šta i kako kombinujete s njima.

Severina se odlučila za plave tonove, ali, ako ste spremni da privučete pažnju, slobodno uparite crvenu košulji i iste takve štikle.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

Za mladalački stil dovoljno je da uz farmerke visokog struka dodate mantil koji će dezenom i krojem privući pažnju, a cipele mogu biti efektne u raznim bojama.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

A ako vam nedostaje inspiracija pred vikend, Severina ima i za to predlog… Naravno sav u teksasu…

hellomagazin.rs/m.g.Instagram/severina

Više o temama: